• Arkiv

Billeder fra turen til Korea

Her på siden kan du se nogle få af de mange billeder vi og de andre i vores rejsegruppe har taget fra rejsen til Sydkorea. klik på billederne for at se dem i en større udgave.

Ankomst til Seoul Dorte og jeg ankommer til Seoul Lufthavn. På grund af den lange flyvetur, har jeg skiftet kontaktlinserne ud med briller.

Sky Motel i Seoul Her står vi foran indgangen til Sky Motel. De stofstrimler, der hænger foran os, er der for at man ikke skal kunne se, hvem der er på vej ind på hotellet. Diskretion er en dyd.

Seoul lysreklamer Her er en typisk gade i Seoul fuld af butikker og lysreklamer.

Seoul nattestemning Sådan ser Seoul ud om natten.

Tempel Jogyesa i Seoul Tempel Jogyesa i Seoul 2 På disse billeder ses templet Jogyesa i Seoul. Det er meget almindeligt, at der inde imellem de moderne højhuse ligger et tempel, der ser ud til at være flere hundrede år gammelt. Det er dette tempel dog ikke. Det blev bygget i 1938. Da vi var ved templet og tog billeder var der en masse mennesker til stede, som bad og fulgte en ceremoni. Læg i øvrigt mærke til soltegnet på det første billede. Dette soltegn (som nazisterne vendte om og gjorde til hagekorset) er meget almindeligt i på de koreanske templer.

Sjovt hotel Vi passerede på et tidspunkt dette hotel. Ja, det er græs, der vokser på murene.

 

Mystic Road Her er vi på den såkaldte Mystic Road. Vi står på toppen af bakken og kigger ned. Eller hvad? Niks, den hedder netop Mystic Road, fordi den er et stort synsbedrag. Faktisk står vi på billedet nedenfor bakken, og vejen går faktisk opad ud imod horisonten.

Strand på Jeju En stks rigtig lækker strand på øen Jeju. Vandet var varmt og sandet blødt.

Tempel på Jeju Jeju har selvfølgelig også nogle templer. Her er et af dem.

På vej op ad Sangumburi Her er vulkanen Sangumburi. Den er heldigvis udslukt. Krateret er efterhånden groet til af planter og træer. Vi skulle op på toppen af vuikanen. Der var ikke enormt langt op, og der var (stejle) trapper hele vejen. Men temperaturen lå på lidt over 30 grader celsius, så det var alligevel hårdt.

Udsigt ved Sangumburi 3 Her er vi så kommet helt op og kigger ud. Udsigten er fantastisk.

Udsigt ved Sangumburi 2 Her er mere udsigt fra Sangumburi.

Lækkert svinekød på lokal restaurant Her er en af de lækre retter, vi nåede at spise i løbet vores tur. Det er grillet svinekød. Retten hedder Bulgogi. Helt til venstre i billedet kan man i den hvide skål se en variant af nationalretten kimchi.

Leave a Reply

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>