• Arkiv

SÃ¥ hvad er der ellers sket?

Master

Nu er det to år siden, jeg sidst opdaterede denne blog. Meget nyt er sket i mellemtiden.

Blandt andet er jeg begyndt på Masteruddannelsen på det, der nu hedder IVA, men i gamle dage hed Den Kongelige danske Biblioteksskole eller noget i den retning. IVA er en forkortelse for Det InformationsVidenskabelige Akademi.

Men ikke nok med at jeg er begyndt på Masteruddannelsen. Jeg er faktisk også ved at være færdig. Eller det vil sige, jeg skal lige skrive den afsluttende opgave først og op til en mundtlig eksamen, hvor jeg skal forsvare den. Og det bliver nok mit hovedfokus for min fritid de næste par måneder. :-/

Jeg forestiller mig, at opgaven skal handle om læring i interaktive undervisningsprogrammer, hvis opbygning tager udgangspunkt i principperne omkring Persuasive Design, eller Persuasive Technology som det også kaldes. Men nu må vi se, hvad min vejleder siger.

Faktisk skal jeg tale med ham snart, og da han befinder sig i Jylland bliver det via Skype. Hvilket er ret interessant, da jeg faktisk ikke har brugt Skype før, og der mister jeg vel egentlig lidt nørd-cred, men det er der ikke så meget at gøre ved. Der skal jo også være plads til os late-movers.

Nå, nok overspringshandlinger for denne gang. Nu må jeg vist lige se at få lavet noget.

No Comments

Leave a Reply

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>