• Arkiv

Blog – mød Google Wave. Google Wave – mød blog.

Blogs, Geeket, Google Wave, Nettet, Wordpress
3 Comments

3 Comments

 1. Michael  •  Nov 11, 2009 @2:10 am

  Dette indlæg er et forsøg med Google Wave.

  Får du kun et indlæg frem, hvor du bliver bedt om at logge ind med dit login og password til din google konto er det fordi, du ikke på forhånd er logget ind på Google Wave. Det kræver systemet nemlig pt. Du kan enten vælge at logge ind her, eller bruge din normale login side.

  Denne Wave er ikke åben for alle, så hvis du har logget ind og stadig ikke kan se noget, så er det sandsynligvis fordi du ikke er en af de deltagende på Waven. Eventuelt kan du jo bede mig om at komme på som deltager. Ikke på selve Google Wave, da jeg ikke har nogle invites at dele ud af for øjeblikket.

 2. Michael  •  Nov 11, 2009 @11:28 am

  Nu har jeg lige prøvet at se indlægget med Explorer. Der viser indlægget blot en fejlmedddelelse om, at Explorer ikke kan vise siden.

  Det kan skyldes, at Explorer kræver en opgradering/patch for at kunne fungere sammen med Google Wave, men det er jeg ikke klar over. Under alle omstændigheder kan man jo godt sige, at det er et problem, at Google Wave ikke fungerer sammen med den mest udbredte browser.

 3. Michael  •  Feb 12, 2012 @5:18 pm

  Nå, det var en kort fornøjelse med Google Wave og også lidt ironisk måske, at jeg først kommenterer på denne post mere end to år senere. Wave floppede og hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg faktisk ikke brugt det siden jeg skrev ovenstående indlæg.

  Wave var en rigtig god ide, men i sidste ende var det for besværligt at bruge. Spørgsmålet er, om G+ vil være en god erstatning?

Leave a Reply

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>